PAK CIK SPEAKING ~SANTAI

Posted by madkie on Tuesday, September 4, 2012




Salam Aidilfitri dan Selamat menyambut kemerdekaan,pernah atau tidak kamu jalan-jalan atau sedang menunggu seseorang, tiba-tiba datang seorang pak cik dalam lingkungan 60-70  speaking dengan korang???

Tu dia!!

Aku respect la pak cik nie!!
Selambe je dia datang, borak-borak kosong dengan kite orang..cakap omputih lak tue!!

Pak cik: I came here to buy racun padi. Where can I get it?
Time tue bos aku tak dapat nak jawab soalan dia..huhuhu
Pak cik: my name is Pak Lah, can you help me?
Mungkin satu masa yang lalu pak cik nie belajar di sekolah orang putih, sape tahu kan??

p/s: dapat ke kita seberani Pak Lah selamba cakap omputih depan orang ramai??













{ 6 comments... read them below or add one }

beckhrooy said...

mungkin vpak cik tu kat rumah memang pakai English

CIK TOM said...

mmg hebat pcik ni..confident plk tue..hee

madkie said...

tu la...mb pak cik tu selalu guna ENglish kata umah..hehe=)

madkie said...

a,ah.memang confident..madkie senyap je..terpaku+terpegun.hehe=)

CIK TOM said...

tahniah! anda salah seorang pemenang GA blog ciktom; http://www.ciktom.com/senarai-pemenang-giveaways-kedua-dari-blog-cik-tom/

madkie said...

tq ciktom!dah emel detail kat ciktom=)

Post a Comment

 

Random Story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Story Busuk

my ping

My Ping in TotalPing.com