1st GIVEAWAY BY MISS FLUFFY

Posted by madkie on Tuesday, October 8, 2013

Assalamualaikum sahabat, dah lama tak join mana2 giveaway . Artikel kali ini adalah untuk peryertaan madkie dalam giveaway yang julung2 kali diadakan oleh MISS FLUFFY. Jom ramai-ramai memeriahkan giveaway ini...


Hadiah-hadiah yang disediakan juga menarik dan berbaloi-baloi. sesiapa yang belum sertai, bolehlah menyertai dengan klik pada banner diatas. 

p/s: Salam perkenalan daripada madkie ;)

{ 10 comments... read them below or add one }

MG schmidt said...

http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-miss-fluffy.html

gud luck!
MG pun baru je join ...
hope ada luck kan?

madkie said...

thanks moga dipermudahkan rezeki...
gud luck MG...;)

Mime MF said...

Thanks sudi join giveaway MF ni :) Good luck!

Boleh semak no.link di senarai peserta : Senarai Peserta 1st GIVEAWAY BY MISS FLUFFY

-Jika ada kesilapan pada link atau tiada dalam senarai boleh inform MF ye..^^

ct aman said...

singgah+follow sini...
btw good luck ye...jempot singgah+follow back...tq;)

http://ctamanaqim.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-miss-fluffy.html

madkie said...

saya no 54!thanks Mimie MF...
moga ada umpph.huhu

madkie said...

ct aman dah follow blk...thank n gud luck ;)

Sya Mimie said...

Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

1st-giveaway-by-miss-fluffy

TelingaBulat said...

assalamualaikum,TB join juga..gud luck tau,done follow awk jugak ;)

http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-miss-fluffy.html

S. Faezah said...

hai..dtg jalan2 dari segmen yang sama dan follow sini :)

Goodluck!

klu free, jemput dtg jln2 ^^

http://sfaezah.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-miss-fluffy.html

madkie said...

madkie dah singgah...thanks semua ;)

Post a Comment

 

Random Story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Story Busuk

my ping

My Ping in TotalPing.com